14 januari 2024

65 jaar/35 jaar getrouwd

65 jaar zijn vrienden geworden en 35 jaar getrouwd. 🎉reden voor een feestje en een kaart. Ik heb verschillende sets gebruikt, gorgeously made, earthen textures, wensbloemen, tekst is van Marianne design Karen Joan. Stansen van SU. 








Hoe te maken?
Benodigd:
Basic white 21 x 14,5 cm/9 x 21 cm

A4 basic white 29 cm, deze ril je op 14,5 cm
Snij een stuk basic white uit 9 cm bij 21 cm, deze ril je op 2, 4, 6 en 8 cm. Je houdt een plakrand over van 1 cm. Je vouwt de rillijnen waardoor er een koker ontstaat, plakt deze aan elkaar d.m.v. 1 cm
Van verschillende kleuren stans je bloemen en blaadjes uit, grasrand is van Marianne Design, deze stans je 2x uit. Ik heb restjes papier hiervoor gebruikt. Plak de koker aan 1 kant vast op je basis kaart (liggend gedeelte van de kaart) Stempel een tak of 2 op de binnenkant van de kaart (staand) en plak de uitgestanste bloemen, blaadjes en takjes erop. Tevens stempel je op de bovenkant van de koker een afbeelding, ik heb de afbeelding gebruikt uit Gourgelously Made. Plak de koker vast aan de bovenkant van de kaart. Dit lijm je vast en vouw de kaart plat, zodat je zeker weet dat de koker mooi plat gaat in de envelop.

Voorkant
Cijfers uit stansen uit het alphabet, 65 en 35. Op de achterkant van het papier (pale papaya) heb ik dubbelzijdig plakband gebruikt zodat het makkelijker te plakken is op je kaart.  De cijfers plak je aan de buitenrand van de kaart. Een stuk pale papaya, 13 x 10,5 geembost en op de kaart geplakt. Je kan een andere achtergrond gebruiken, dit is een oude van Stampin Up.
Uit de set Earthen Textures de vaas en takken gestanst uit restjes papier. Plak dit op het stukje papier van 13 x 10,5. De vaas plak je vast met dimensionals en daarachter de takken/blaadjes.

Aan de binnenkant stempel je een tekst.

Ik heb de kaart afgewerkt met wink of stella (blaadjes en takken)



Gebruikte materialen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten